lunes, 20 de abril de 2009

Esquerra republicana molt unida (ERMU)


Hola, sóc el secretari general d'Esquerra Republicana Molt Unida de Catalunya i vull enviar a tots els militants (i militantes) del meu partit un missatge clar: fent honor a les nostres sigles, vull dir-vos que som un partit molt unit. I quan m'adreço a tots els militants (i militantes) és perquè penso en tothom (i tothoma). Sí, perquè jo vull treballar per la unitat dels diferents corrents interns del partit. I ja sabeu que em refereixo a Units de Vegades, De Vegades Units, Unitat Única, Ni Units Ni de Vegades i Unitat Unida Segons Com. Tots vosaltres (i totes vosaltres) també sou Esquerra Republicana Molt Unida de Catalunya i vull que ho sapigueu.


Hola, sóc el líder del sector crític Units per Escindir-nos i voldria manifestar el malestar existent al nostre grup per no haver estat esmentats en el paràgraf anterior. Sí, ja sabem que la democràcia interna és una assignatura pendent al nostre partit, però no esperàvem que aquesta realitat quedes tan palesa. No, només volíem puntualitzar-ho perquè després no fos cas que vinguessin les companyes d'Unides Nosaltres Soles, el sector crític del corrent intern Units Nosaltres Sols, i diguessin que les marginades són elles. Que aquí hi ha molta gentussa experta a fer-se la màrtir sense motiu...


Hola, sóc el líder de Tots Sols Junts Units com una Pinya Cap a Convergència i vull comunicar que ja tenim preparades les maletes per fotre el camp del partit, fer una petita travessa pel desert i acabar dins de Convergència. Vaja, que farem el mateix que han fet la resta de corrents interns que al llarg de la història han abandonat el partit. I no, no és per ideologia ni per tenir càrrecs. És per genètica. De la mateixa manera que el cicle de la vida fa florir els rosers, també fa brotar-li al nostre partit les escissions. Tenim la llavor dins i la natura només fa la seva feina. I qui pot lluitar contra la natura, oi?
Notícia publicada al diari AVUI, pàgina 2. Dilluns, 20 d'abril del 2009