lunes, 16 de marzo de 2009

A Salou el PSC manté pacte amb CIU, donen rodes de premsa, i tracten junts els mateix assumptes, això a Viladecavalls es pecat, manda collons…


Les executives del PSC, CDC, UDC i RDS es reuneixen per valorar el pacte de govern municipal, el canvi d´alcaldia i el futur del pacte.
El primer secretari del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), Francisco Rubio; la presidenta de Convergència Democràtica de Catalunya a Salou (CDC), Carme Orts; el president d´Unió Democràtica de Catalunya a Salou (UDC), Germán Merino; i el secretari de Renovació Democràtica de Salou (RDS), Paco Gaya, us convoquen a una roda informativa que tindrà lloc el pròxim dimarts, dia 17 de març, a les 11:00 hores, en la què faran un resum dels diversos temes que està previst que s´abordin el mateix dimarts a la tarda, a la reunió conjunta de totes les executives dels partits que formen part del Govern municipal de Salou.

Una reunió en la què es preveu que hi assisteixin una cinquantena de persones, integrants de les executives de tots els partits esmentats. Dita reunió se celebrarà a la Sala Costa Daurada del Centre Cívic de Salou i s´iniciarà a les 19.30 hores.
L´ordre d´intervenció serà el següent:
- Antonio Banyeres, cap de llista del PSC de Salou; Pablo Otal, cap de llista de RDS i Salvador Pellicé, cap de llista de CiU: faran una valoració del pacte de govern.
- Francisco Rubio, primer secretari del PSC de Salou; Carme Orts, presidenta de CDC; Germán Merino, president d´UDC i Paco Gaya, secretari de RDS: parlaran sobre les perspectives de futur del pacte.
- Zacarias Henar, secretari d´Educació del PSC; Martina Fourrier (CiU) i José Marcos (RDS): parlaran sobre el canvi d´alcaldia.
- Rosa Pasquina, adjunta a la secretaria de Política Social i Salut (PSC); Marc Montagut (CiU) i Ferran Martí (RDS): parlaran sobre els entrebancs a la gestió política i la situació econòmica amb què es va trobar l´Ajuntament a l´inici de la legislatura.

Al final de les intervencions hi haurà un torn obert de paraules. Per acabar, se servirà un petit pica-pica al vestíbul de la Sala Costa Daurada. Esperem poder comptar amb la vostra assistència. La reunió serà oberta als mitjans de comunicació.