jueves, 26 de marzo de 2009

El secretari general adjunt del grup socialista al Congrés, Daniel Fernández, creu que si CiU pacta amb el PSOE, no hi hauria cap problema pel PSC


El secretari general adjunt del grup socialista al Congrés, Daniel Fernández, creu que CiU podria arribar a un acord amb el PSOE.
En declaracions al programa L'oracle de Catalunya Ràdio, Fernández ha dit ahir dimecres que CiU podria pactar amb el PSOE i “tindria aquí un paper més rellevant i per a nosaltres, per al PSC, l’hi dic amb tota la claredat, no hi hauria cap problema, tot el contrari, perquè significaria també un paper que sense cap dubte seria positiu per a Catalunya”.
No sembla que al Daniel Fernandez, el pacte amb CIU sigui una qüestió antinatural, o el trencaments dels ideals socialistes, com alguns dirigents del PSC Comarcal de Terrassa van qualificar l’acord dels socialistes de Viladecavalls amb CIU; menys encara es pot entendre les sancions a l’agrupació i l’expedient a la executiva per defensar el pacte que permet estabilitzar la situació política al municipi, i tenir un govern municipal fort davant la crisis.


Quina política de partit es la que permet aplaudir una actuació a un municipi determinat, i la mateixa amb circumstancies semblants a altra municipi sigui denegada. ¿El PSC al Vallès Oest es diferent al de la resta de Catalunya?