sábado, 21 de marzo de 2009

El diari “El Punt” es fa ressó de la la sociovergencia, formula utilitzada per governar conjuntament PSC-CIU, molts dels ajuntaments de Catalunya


Municipis amb pacte PSC i CiU valoren positivament una aliança, potser atípica en altres àmbits però absolutament raonable, viable, útil, seriosa i convenient per a molts ajuntaments de Catalunya, per assegurar la seva governabilitat, per afrontar els problemes i les necessitats dels seus pobles.
No cal dir que la sociovergencia te gent amb contra dintre dels partits de CIU i PSC per diverses raons; la Comarcal del PSC de Terrassa s’ha oposat desaforadament al pacte realitzat a Viladecavalls , sense raonaments excepte la prevalença dels seus criteris i la seva “autoritat”.
El pacte CIU-PSC de Viladecavalls es planteja per acabar amb anys de inestabilitat política dels governs de CIU, i desprès que els socialistes arribessin a la conclusió de que els piròmans d’ERC i ICV, subordinen els interessos del poble: estabilitat, unitat d’acció davant les necessitats i la crisis econòmica, planificació dels equipaments i les inversions, etc. a les estratègies dels seus partits.