miércoles, 18 de marzo de 2009

CIU i PSC governen a La Jonquera, i el món no s’ha enfonsat, però als socialistes de Viladecavalls els posen fora del partit, pel pacte amb CIU


Algunes raons del pacte a La Jonquera, totalment semblants al signat a Viladecavalls

Els Grups Municipals de CIU i del PSC, prèvia deliberació i exposició dels diferents punts de vista sobre la situació municipal (…) i davant la necessitat d’erigir-nos en un govern fort i estable (…) que treballi fermament per La Jonquera i els seus habitants, acorden :

-Pactar un govern de coalició entre CIU i PSC. Aquest pacte representarà pels membres de les dues candidatures, que es prendran el acords per consens de les parts, amb un manteniment i un seguiment continuat del pacte, i amb informa-ció i col·laboració plena entre els dos grups.

- Els dos grups municipals signants del pacte es comprometen a treballar intensament pel bon govern de la Vila i pel (…) sobre la base dels programes electorals de Convergència i Unió i del Partit dels Socialistes de Catalunya.

- CIU i el PSC, treballarem activament per di-namitzar l’activitat econòmica(…) amb un recolzament actiu i continuat al sector comercial i de serveis del municipi

- Que continuarem donant suport logístic i econòmic a les entitats culturals i esportives de la Vila, i que en fomentarem la creació de noves.

-Que amb la millora de les instal·lacions es-portives municipals i amb les ajudes als clubs, promourem la participació i un tracte igualita-ri de tots els esportistes amateurs de la Vila.

-L’aplicació del pacte representarà deixar de banda la ideologia dels partits i de cada un dels signants, amb l’objectiu principal de treballar per La Vila.

En definitiva, els grups Municipals de CIU i del PSC pensem que aquest pacte comportarà molts beneficis en la gestió municipal i a la Vila en general. Desencallarà projectes pendents i facilita-rà les gestions per aconseguir nous projectes i subvencions de les administracions supramunicipals, com la Generalitat de Catalunya i la Diputació.