martes, 17 de marzo de 2009

A Figueres governen CiU, PSC i ICV, ningú s’escandalitza, a Viladecavalls CIU governa amb el PSC, i la direcció comarcal els desfedera, te collons


"Els darrers dies CIU va fer arribar al PSC una proposta d’acord que, de bon principi, els socialistes han vist de bon ull i que, fins i tot, han arribat a qualificar com a “generosa”. Aquesta setmana el PSC farà arribar una contraproposta que segons fonts de l’executiva socialista “no és gaire diferent a la proposta que ens van fer arribar".


¿Perque el pacte a Viladecavalls es dolent?
L’acord de CIU/PSC i/o PSC/CIU, a Figueres, Salou, o Viladecavalls, sense dubtes es el resultat de tenir em compte pel davant de qualsevol altra consideració, les necesitats de les poblacions. Altra pensament, posant per davant els interessos de partit resultaria indigne; els partits politics ajuden als pobles no s’aprofiten dels.
Llavors, resulta inquietant que davant de la claretat de les posicions dels socialistes de Viladecavalls, similars a les realitats d’altres poblacions, la resposta sigui desdeferació de l’agrupació i expedients a part dels seus directius.
L’argument de la suposada “insubordinació” no te consisténcia davant d’una militància que te com a mitjana 10 anys d’afiliació, respectant totes les normes del pacte federatiu, pagant i patint l’esforç que suposa “picar pedra” dia a dia per defensar el socialisme al municipi, sense ajudes de la presencia al padró de majories amb origens a “les espanyes”, com per exemple Terrassa, Rubi…
L’utilització de l’argument de “rebeldia” es l’excusa fácil per reduir al silenci, els interrogants d’una actuació inapropiada d’alguns dirigents de la comarcal del PSC de Terrassa, que davant d’una negativa al seguiment de les seves consignes, amb arguments públics, sencills i entenedors per tothóm, s’han enquistat amb les normes dels partits, i els fets consumats, per desautoritzar el pacte i la gent socialista del poble.
¿A Salou, a Figueres, el pacte amb CIU es bo i a Viladecavalls no?. ¿A Euzkadi el pacte amb el PP es raonable, a Viladecavalls no?.
Algú queda retratat amb aquest interrogants.