jueves, 31 de julio de 2008

A Viladecavalls demanen al Ple municipal l’obertura d’un expedient informatiu, per aclarir els comportaments i decisions municipals, amb un ciutadà

El grup municipal del PSC proposarà al Ple de l’Ajuntament de Viladecavalls del proper 31 de juliol de 2008 una resolució per acordar: “una comissió informativa extraordinària i l’obertura urgent d’un expedient informatiu, que faci recull, seguiment i conclusions dels comportaments i decisions municipals, amb relació al ciutadà Antonio Diego, Fernández García”.
Els socialistes assenyalen que “nostre grup municipal ha escoltar comentaris i te coneixement de divers esdeveniments, relacionats amb el ciutadà Antonio Diego, Fernández García, al nostre poble, que sembla ser no deixarien amb bon lloc, alguns serveis municipals i alguns càrrecs, com l’alcalde, per això es tracta d’aclarir el papers de cadascú:
-Atès que a les decisions i actuacions realitzades pel l’equip de govern, s’han vist implicats serveis com el de la policia local i autonòmica, i persones com el propi alcalde, entre altres.
Atès que l’equip de govern no ha informat de les situacions relacionades amb l’esmenta’t Antonio Diego, i per la informació que disposa el nostre grup municipal, es troben indicis de possibles extralimitacions de les actuacions portades a terme.
-Atès que a resultes d’alguna d’aquestes actuacions e intervencions, Antonio Diego va resultar amb amplies lesions, sembla ser per maltractament, que son acreditades per 20 fotografies que venen a suggerir que l’esmenta’t ciutadà va ser objecte de apallissament.
-Atès que tot plegat esta recollit amb varies denuncies posades per l’Antonio Diego, i altres en contra seva, a l’espera de realització dels judicis; però que en qualsevol cas, impliquen a l’ajuntament, alguns serveis, i l’alcalde.
-Atès que el regim democràtic pel qual es regula la nostra convivència no admet cap justificació ni utilització de violència o maltractaments als ciutadans, al marge de qualsevol altra consideració.
-Atès que es donen suficients incògnites i desinformació d’aquestes situacions que cal aclarir, perquè l’ajuntament que es una eina al servei del ciutadà, no pugui ser considerat com un instrument contra el ciutadà.
Els socialistes consideren que la comissió informativa extraordinària, amb compareixença de l’alcalde, el tinent d’alcalde de governació, el cap de policia, -i sense càrrecs de confiança de l’equip de govern- així com l’obertura urgent d’un expedient informatiu amb representació de tot el Consistori, que faci recull, seguiment i conclusions dels comportaments i decisions municipals, amb relació al ciutadà Antonio Diego, Fernández García, son les mesures necessàries per esbrinar l’estat de la situació.