miércoles, 30 de julio de 2008

Festa a La Planassa i a Sant Miquel de Guanteres

El divendres van començar les celebracions de les festes dels barris de La Planassa i Sant Miquel de Guanteres, en el cas de Sant Miquel de Guanteres, l'Associació de Veïns s'ha refet i torna a estar operativa amb un seguit d’activitats de la festa: cercavila, discoteca mòbil, gimcana de bicicletes, un vermut popular, espectacles d’animació infantil, barbacoa popular i la música de l'orquestra Salamandra.

A la Planassa la “paellada popular” va omplir l’espai recentment remodelat de l’equipament
A les vuit del vespre del divendres van començar amb el ball dels seus gegants i el pregó de Festa Major.
El sopar de germanor i la nit de ball amb el grup de Country van concloure aquesta primera jornada a la que van assistir, a títol personal, els dos regidors del PSC de la localitat.
El dissabte es van realitzar diverses activitats pels nens i nenes al llarg de tot el dia, un concurs de truites al migdia i un campionat de petanca per parelles, i una exposició d’obres d’artesania realitzades per les dones de l’entitat. A la nit, ball amb la música de l'orquestra Forunn.
El diumenge va ser el dia on els veïns i els “polítics” van participar mes àmpliament, regidors i ex-regidors de CIU, PSC i ER hi eren presents a la 'paellada popular' al migdia que va omplir l’espai recentment remodelat de l’equipament.
Pastis, cafès i Karaoque van arrodonir unes activitats que amb clau de barri van mostrar novament, l’excel·lent grau d’enteniment i organització de l’entitat.