domingo, 6 de abril de 2008

¿Qui te mòbil a l’Ajuntament?. 9 Mesos sense resposta de l’alcalde de Viladecavalls

El PSC ha demanat per instància i Ple municipal en reiterades ocasions una relació del personal de l’Ajuntament, dels regidors i càrrecs de confiança de CIU i PVA que disposen de telèfon mòbil, juntament amb les raons i criteris d’atorgament. (Vídeo).
L’inici de la demanda es situa als dies sigüents de la celebració de les eleccions municipals, quant l’alcalde entrant Sebastià Homs va anular els telèfons mòbils als regidors del PSC, ERC e IC-V. Cal dir que a la legislatura 2003/2007 tots els regidors de L’Ajuntament disposaven d’aquests telèfons per atendre les necessitats de gestió dels seus càrrecs.
Els grups municipals de l’oposició a l’Ajuntament de Viladecavalls (PSC, ERC, IC-V) mantenen que aquesta decisió va ser una revenja del nou alcalde, pels suposats "mals moments" que Sebastià Homs va passar quant a l’anterior legislatura el trencament del pacte amb ERC li va deixar amb minoria.

CIU, el govern de la dictadura
Les eleccions i els consegüents pactes donen i treuen majories, a Viladecavalls la majoria de CIU no arriba i va pactar amb la plataforma ciutadana liderada per Paco Vega i Pedro Nogues. Les condicions d’aquest pacte encara no s’han fet públiques, però els efectes si amb continuades sortides de to de l’alcalde i un tractament inadequat e impropi als regidors dels partits de l’oposició que no reben l’informació necessària dels afers municipals, per defensar adequadament els interessos de la ciutadania.
La utilització abusiva de la majoria per part de l’alcalde Sebastià Homs, ha transformat el paisatge polític municipal en un veritable estat de guerra a la qual el govern municipal convergent actua amb l’estil i les maneres de qualsevol dictadura.