jueves, 3 de abril de 2008

¿Alcalde Homs, es conspiració el que va patir, o només que no es refia dels treballador de l'Ajuntament de Viladecavalls?

L’alcalde temps enrere va parlar al Ple i als mitjans de comunicació, d’una conspiració en contra seva per part dels treballadors de l’Ajuntament, per això el PSC li va demanar en varis Plens municipals, l’identificació dels treballadors i concreció de les accions d’aquests.
L’alcalde no ha donat mai contesta, però informalment va comentar que això no ho havia dit, de manera que el PSC reformulara a la sessió de Ple municipal d’aquesta nit la pregunta amb els següents termes:
L’alcalde va dir en sessions de Ple que no es refiava de ningú, a tenor d’una intervenció que tractava dels treballadors de la casa, i als mitjans de comunicació va manifestar que s’havien donat certes situacions amb treballadors de la casa, de les quals es deduïa clarament la seva desconfiança i l’existència d’una mena de conspiració sobre la seva persona.
Com es conegut, des de el començament de la legislatura l’alcalde ha despatxat a tota una sèrie de treballadors, amb diferents arguments que s’han demostrat falsos perquè als acomiadaments s’han qualificat d’improcedents. El PSC demanarà:
-Que aclareixi que volia dir, al manifestar que no es refiava de ningú, amb relació als treballadors de la casa.
-Que faci publiques les situacions viscudes per ell, en relació al tema de la desconfiança envers els treballadors de la casa.
-Que aclareixi si els acomiadaments haguts des de el començament tenen a veure amb aquest motius, entre altres.
-Que aclareixi si encara hi queden treballadors que a criteri de l’alcalde estiguin dintre dels criteris exposat pel l’alcalde.
-Que faci públic aquesta nit si al dia d’avui, l’alcalde manté les seves afirmacions.