domingo, 27 de abril de 2008

Oblits, cullonades, o malícia...

El passat 28 de març l’alcalde va fer arribar als regidors de l’oposició una invitació per la inauguració de l’exposició de la Diputació de Barcelona a la localitat “Jocs del Mon”, el 25 d’abril ho feia també amb una activitat “Guinness de mots encreuats en català i castellà” als baixos de la biblioteca, en mig de això els va convocar a una reunió amb Aurelio Sanpedro i Lluís Bonet, caps en Catalunya del ministeri de Foment amb el projecte del IV Cinturó.
Això es el que toca fer i seria normal si fos sempre. No es normal perquè l’alcalde el protocol lo instrumentalitza sempre al seu servei, però amés amb criteris de premi o càstig segons la seva percepció del moment; podria semblar així que les invitacions esmentades foren un canvi de la seva l’actitud dèspota envers l’oposició, suavitzant el tracte, però no es veritat.
Dos de les tres invitacions eren al divendres i l’altra al dilluns, les tres a hores que només la gent que no treballa, o els alliberats com el mateix alcalde i la seva colla de regidors, assessors i comissaris poden assistir. A més dos de les tres pel seu caràcter tenen poc interès de concurrència, (no es valora el mèrit ni la importància) i l’altra que tractava del IV Cinturó donat que l’alcalde te demostrat amb altres reunions d’aquest tipus que es limita a que les calces no arribin al sot, la presencia de l’oposició assegurada pel tema, li ajuda a sortirse.
Aquesta es la veritat sense embuts. Una coctelera plena a la qual prima el fariseisme i la mezquindad; perquè per exemple, quant es celebra l’inauguració del l’equipament cívic cedit a l’AV Viladecavalls Centre el 28 de març, amb presencia de regidors de l’equip de l’alcalde, entitats, etc. als regidors de l’oposició (PSC, ERC, IC-V) no se’ls informa i no son invitats; el 19 d’abril quant es celebra el primer dia del mercadal amb l’almorzar per la colla, el mateix; als obsequis del dia de San Jordi que es fan als treballadors no cal esmentar.lo.
I això no son oblits, ni cullonades, es malícia.