sábado, 12 de abril de 2008

Ple municipal extraordinari, el dilluns 14 d'abril a Viladecavalls

ORDRE DEL DÍA per a la sessió de carácter extraordinari del Ple d'aquest Ajuntament, que tindrá lloc a la Sala de Plens de l'edifici consistorial el proper dia 14 d'abril de 2008, a les 19:00 hores:

l.-Despatx d'ofici: Donar compte del Decret d' alcaldía de data 2 d'abril de 2008 d' aprovació de la liquidació del pressupost de l'exercici 2007.

2. -Ratificar l'aprovació de l'acord de data 7 d'abril de 2008 donant conformitat al Pla de seguretat i Salut de les obres d'urbanització de les places Nord i de l'Alzinar de la Masia Can Turu.

3.- Ratificar l'aprovaci
ó de l'acord de data 12 de febrer de 2008 donant conformitat al Pla de seguretat i Salut de les obres de construcció de la la fase de la piscina municipal de Can Trias.

4.- Verificació del Text Refós del Pla Parcial núm. 7, VILADECAVALLS CENTRE. (Acords, verificar i donar trasllat del document a la CTUB per a la seva aprovació definitiva) .

5.- Verificació del Text Refós de la Modificació Puntual núm. 2 de la Revisió de PGO en el sector de CAN PEPET. (Acords, verificar i donar trasllat del document a la CTUB per a la sevaaprovació definitiva) .

6.- Moció presentada pels Grups Municipals del PSC, ERC, i IC-V pel que proposen per a la seva aprovació el manifest "Con orgull, modestia i gratitut".