martes, 30 de septiembre de 2008

A Viladecavalls els socialistes avançen, ara també amb les joventuts





Desprès de varis intents des de fa uns 5 anys, el projecte de constitució de les Joventuts Socialistes de Viladecavalls va arrancar aproximadament al més d’abril, de manera definitiva , i va culminar el darrer dissabte, amb l’acte de constitució formal, als baixos de la biblioteca.
L’acte realitzat pels joves del nucli impulsor, i les Joventuts Socialistes de Catalunya, va tenir el suport de l’Agrupació local i la Federació Vallés Oest del PSC, amb la presencia dels respectius primers secretaris, Pere Navarro i Francisco García, que juntament amb els representants comarcals i nacionals de les JSC, amb el recent nomenat 1er secretari local, Manel Martínez, van dirigir unes paraules a la concorreguda assistència.

La JSC una eina del socialisme, posat a l'abast dels joves de Viladecavalls
La constitució de l’agrupació local de les Joventuts socialistes de Viladecavalls no es només una fita important amb el seu projecte d’implantació al territori. Pels socialistes de Viladecavalls i el PSC en concret, la nova organització juvenil es una eina del socialisme essencial per treballar amb els joves de Viladecavalls. Les JSC son la primera organització juvenil amb presencia a la localitat, això dona moltes expectatives i facilita les oportunitats, però també es un repte.
Les organitzacions polítiques d’esquerres, encara mes les socialistes, tenen la seva raó d’existència amb la necessitat de proposar i treballar polítiques per resoldre els problemes de la població dels divers sectors socials, del conjunt de la ciutadania…