martes, 9 de septiembre de 2008

La Festa Major de Can Corbera de 2008

Va començar el divendres a la nit amb la lectura del Prego per part del president de l’ONG Vida i Pau , que va incidir als valors socials de les comunitats, la necessitat d’unió i la utilització, a vegades inadequada del sentit d’aquesta frase.
La festa va continuar amb un sopar, actuacions i ball posterior.
El dissabte la pluja va incidir al punt que es van suspendre activitats, però el diumenge es va continuar amb més alegria i empenta, per la gran quantitat de persones que van participar als actes, especialment a la paella del mig dia, on es va repartir 250 racions.
Al divendres va semblar que els dos grups polítics majoritaris a Viladecavalls, el PSC i CIU es van posar d’acord per estar presents als actes, donada la forta presencia de persones vinculades als esmentats partits, entre altres els regidors del PSC, la majoria de regidors de CIU i fins i tot l’alcalde.
El saldo de la festa, segons la apreciació dels assistents, va resultar francament positiu i l’organització va funcionar prou be. Cal destacar l’innovador disseny del llibret de la festa, realitzat per professionals de Viladecavalls, concretament l’impremta Arcas.