miércoles, 2 de septiembre de 2009

Lluís Ristol, de Viladecavalls, es el nou president del Gremi d'Hosteleria de Terrassa i Comarca

Amb l’anomena-me’n ben merescut, Lluís Rístol és el nou president del Gremi d’Hosteleria de Terrassa i comarca en substitució d'Artur Martínez. Rístol es posa al capdavant del gremi amb moltes ganes de fer coses.
Lluís Rístol amb llarga tradició de restauració a Viladecavalls és conscient que a Terrassa li falta dinamitzar l’activitat hostelera sobretot els caps de setmana. En aquest sentit, considera indispensable la involucració dels propis agremiats però també de l’Ajuntament i de les entitats culturals i socials per fer activitats al carrer.

El nou president del gremi assegura que Terrassa té el handicap d’estar massa a prop de Barcelona i que molta gent es desplaça a la capital catalana perquè hi ha molta més oferta lúdica. També reclama una major esforç de la regidoria de Turisme per promocionar la ciutat. Considera dues mesures urgents: senyalitzar els hotels a les entrades de la ciutat i facilitar la instal·lació de terrasses al carrers.

Un altre dels aspectes que vol potenciar Lluís Rístol és la revista del gremi. Avui té una tirada molt reduïda, només pels agremiats. L’objectiu és ampliar el número de pàgines i arribar als deu mil exemplars, distribuint-los als mateixos restaurants i a l’oficina de Turisme. Des de l’últim número, la revista inclou un directori amb tots els restaurants, hotels, bars i establiments agremiats.
Lluís Rístol estarà al capdavant del gremi almenys durant quatre anys, i cal desitjar èxit a la seva gestió i al exemple de professionalitat que representa molt dignament, aquet ciutadà de la nostra Vila.