jueves, 27 de noviembre de 2008

EL PSC de Viladecavalls proposa que la piscina municipal de Can Trias, s’anomene Sarai Gascon


Els socialistes entre altres propostes a plantejar al Ple municipal d'avui 27 de novembre, proposen que la recient inaugurada piscina d’estiu de Can Trias porti el nom de Sarai Gascon, veina de Ca Trias i nedadora paraolimpica del Club natació Terrassa.
El portaveu del PSC assenyala que la proposta pot arribar a tenir el consens del Consistori, per la qual cosa no cal posar de manifest els mèrits de Sarai Gascon, ja que des de de l’Ajuntament fins a l’Institut del poble, li han fets reconeixements merescuts que s’ha guanyat amb la seva constància i el seu esforç.
A la seva proposta, els socialistes exposan que el nom de Sarai Gascón és molt oportú vista la seva especialitat esportiva, i representa un reconeixement a la projecció esportiva de Viladecavalls; tambe cal tenir en compte que el proper 3 de desembre és celebra el dia Internacional de les persones amb discapacitat, -Sarai Gascon pateix una amputación en el seu avantbraç esquerre- segon l’acord de l'Assemblea General dels Nacions Unides. Aquesta diada és una presa de consciència i de mesures orientades a la millora de la situació de les persones amb discapacitats i a la consecució de la igualtat d'oportunitats.
El portaveu socialista Francisco Garcia és optimista amb el resultat, la proposta és presenta amb el consentiment de Sarai Gascón i la seva família, -una de les condicions de IC-V i ERC per donarli suport- i no dubta del vot de CIU i PVA , a mes de contar amb els bons auspicis del Club Natació Terrassa, la Federació d'esports amb discapacitat fisica (FEDDF) i el Comitè Paraolimpic (CPE).
La execució de l’acord podria coincidir amb l’apertura de la piscina a l’estiu del proper any.