miércoles, 19 de noviembre de 2008

El PSC de Viladecavalls renova la seva comissió executiva, Francisco Garcia reelegit primer secretari

Amb una voluntat de continuïtat renovadora, l´Agrupació del PSC de Viladecavalls va celebrar el dimarts dia 18 de novembre una assemblea extraordinària marcada per l’entesa.
Després de l’aprovació de la gestió de la executiva del període 2004-2008, el primer secretari de l’agrupació, Francesc Garcia, va presentar la proposta de la nova comissió executiva, on va fer palès la seva voluntat conciliadora, renovadora i amb vistes cap al futur. Va incidir especialment en que afrontem els problemes amb debat i autocrítica, però també amb claredat i utilitzant els fòrums adequats. Va demanar el màxim d’implicació a tota la militància, a tots els simpatitzants i socialistes, per traslladar el projecte del PSC a la societat de Viladecavalls.

NOVA COMISSIÓ EXECUTIVA
- Francisco Garcia Cano: Primer Secretari i Conseller de Federació
- Manuel Martinez moreno: President de l’Agrupació
-Antonio Rodriguez Viñuela: Viceprimer Secretari
- Maite Rosario Molina: Secretària d´Organització i Consellera de Federació
- José Fresno Chamarro: Secretari de Política Municipal.
- Conchi Martínez Carrero: Secretaria de Solidaritat, Noves Realitats i Consellera de Federació
- Angela González Garcia: Vocal
- Manel Martinez Martí: Representat de les JSC

L’assemblea va comptar amb la majoria de militants de la nostra agrupació que van ratificar l’única proposta de comissió executiva, en votació secreta, i amb una aclaparadora majoria, amb dos vots nuls.
També va assistir a l’assemblea el secretari d’Organització de la Federació Vallés Oest, Josep Ballart, que va valorar positivament el treball fet i els esforços per tirar endavant el projecte socialista al poble de Viladecavalls, desitjant els màxims èxits, amb la consecució final de l’alcaldia. Els socialistes vam tancar l’assemblea, amb esperit d’unitat.