miércoles, 12 de noviembre de 2008

Projecte dispensari mèdic i Serveis Socials a Viladecavalls Centre

Des de fa temps es treballa perquè els barris de Viladecavalls Centre, La Planassa, Can Corbera, Carenes de Can Turu i Can Turu, disposen d’un nou dispensari, ja que el espai actual no te res a veure amb les demandes i les necessitats.
El PSC sempre ha donat suport al projecte, el qual s’ha atraçat varies ocasions, per la falta de capacitat de gestió del govern municipal de CIU. Una prova es que encara no ha donat una informació ampla del tipus d’instal·lació que s’ha d’executar al conjunt dels regidors del Consistori, i molt menys del projecte, plànols, etc.
Ara per virtut de les noves tecnologies, es pot ferir unes pinzellades del projecte gracies a Internet, al publicar-se a un blog.

Es el dibuix i el text següent: <… l’edifici proposat es tanca a l’entorn desconegut, però a la vegada s’obra a la ciutat consolidada, ensenyant el seu accés i mostrant-se amb la solemnitat d’un edifici públic. D’aquesta manera, tant l’accés, com les sales d’espera, com els accessos a les sales de Serveis Socials es col·loquen donant façana al carrer de les Orenetes, lleugerament elevat respecte el nivell del carrer. Una façana amb lames verticals fa de transició entre el carrer i l’interior, i permet que el pacient distregui la vista mentre s’espera, però amb una certa privacitat. Per altre banda, uns patis exteriors-coixí, donen la necessària intimitat a les consultes i les sales, provocant un paisatge intern propi, de vegetació, graves i llum, obert a l’exterior…>

[de la memòria del concurs]