lunes, 8 de octubre de 2007

Alcalde, si no vol que la Web del nostre poble sigui digna mes val que ho digui ¿no li sembla?

Els seguidors de l’alcalde, estrictament gent de Convergència i no tota, -ja que amb els de Unió no te gaire predicament- per defensar el seu lideratge posant molt sovint que Sebastià Homs es eficaç i assumeix les seves responsabilitats i compromisos. Veritablement això no es cert, s’ha posat de manifest suficientment a la llar dels escrits d’aquet blog i d’altres que parlen de l’activitat política a Viladecavalls: Les “lloances" son vinculades a l’interés d’obtenir els seus favors.
Posarem de manifest una proba del desinterès i la poca responsabilitat de Sebastià Homs. La Web municipal es doblement responsabilitat seva, primer per el seu càrrec de alcalde i després perquè té assumides directament les competències de comunicació i noves tecnologies. La Web municipal que ens representa a tots està desactualitzada, amb dades i noms, que no tenen res a veure amb les representacions que se les adjudica, etc. Es molt vergonyós per tots la deixadesa de l’alcalde que només mostra agilitat i destresa quant s’adjudica el sou propi i de altres companys seus. La Web es la cara de Viladecavalls a Internet, es veu que a la gent de CIU no li importa massa, ¿potser voldrien cobrar una paga mes per tenir-la actualitzada?.
Es veritat que CIU te el recolzament dels seus, que voten tots, i que dels partits d’esquerra, -el mateix PSC- es van quedar molts a casa a les eleccions municipals i això va propiciar la situació actual, però aquesta realitat no nega el fet que CIU a Viladecavalls es un partit mentider, i els seus líder menteixen constantment.
CIU deia al llibre de promeses electorals de 2003, “Potenciarem la pàgina Web de l’ajuntament, l’obrirem a totes les entitats i associacions del poble com mitjà per a poder-s’hi difondre i com a punt de contacte amb els veïns”. “Potenciarem el Fòrum de la pàgina Web, el correu electrònic ...” Això va resultar mentida i la referència al Fòrum més, perquè no es pot potenciar lo que no tens, i la Web no tenia Fòrum.
CIU deia al llibre de promeses electorals de 2007, “Potenciar el Fòrum de la pàgina Web i el correu electrònic..”.“Fer una pàgina Web personalitzada per promoció econòmica, on es pugui potenciar tots els seus productes”. Mireu si es mentida.., que van copiar literalment la proposta que van presentar al 2003, sense adonar-se que el Fòrum no hi era des de molt abans.
Son mentiders e incompetents. Al 2003 Sebastià Homs hi era el número 2 de la llista convergent, al 2007 el cap de llista.., les seves paraules de presentació de la Web.., “podràs visitar, conèixer i accedir als diferents serveis del nostre poble” son mes mentides.
Llistat segurament no complert de les irregularitats actuals de la Webmunicipal de Viladecavalls:
-Secció actes de plens: L’acta mes actual es de maig de 2007.
-Secció dades de població: No s’han actualitzat des de el 2006.
-Secció altres ordenances i reglaments vigents: Incomplerta.
-Secció ofertes laborals públiques: Informació vella i no actualitzada.
-Secció ordenances fiscals: No totes es poden consultar, no s’obren al lincar.
-Secció borsa de treball: Encara apareix de referència el mail del David Calvet, que va ser una de les primeres víctimes de Sebastià Homs, ja que el va acomiadar i encara no ha dic el motiu. Això si , Sebastià va reconèixer que el acomiadament era improcent i li va indemnitzar.., amb els diners del poble..
-Secció ofertes laborals: Informació vella i desactualitzada, a més es posa de referent del Servei Local d’Ocupació al Sr. Josep Faure, que es president de Convergència de Viladecavalls i no és treballador municipal.
-Secció biblioteca: informació desactualitzada, l’ultima actualització ve del 1 de gener de 2005.
-Secció educació: Informació vella i desactualitzada, especialment la del Consell Escolar municipal on la majoria de noms no son correctes.
-Secció entitats i associacions: Llistat d’entitats incomplert, de les que hi son a la majoria les dades son incomplertes, i en altres no son correctes.
-Secció organismes oficials: El llistat es incomplert.
-Secció zona municipal del Casc Antic: Informació desactualitzada i errònia.
-Secció zona municipal esportiva de Can Trias: Informació desactualitzada i errònia.
-Secció subvencions a entitats: Informació desactualitzada i dades errònies.
-Secció transport: Informació desactualitzada i errònia.
-Secció agenda: No es posen mai anotacions ¿Potser per que el govern de CIU no fa res a l’ajuntament?
-Secció tràmits On-line. Tots els tràmits: no funciona cap, i no hi ha ni l’impres d’instància comú
-Secció actualitat: ha estat suprimit . ¿Potser que a CIU s’adonen que no tenen res per oferir i viuen dels vots de Paco Vega?.
¿On queda la eficàcia i la responsabilitat de Sebastià Homs, i la resta d’aquet govern?. Es tristament vergonyós. CIU guanya però Viladecavalls perd. Cal treure conclusions.