martes, 19 de diciembre de 2006

Sopar dels conseller de districte a Terrassa

Ja se sap, al Nadal sopar a totes parts, treball, amics..,més que qualsevol altra moment. El Nadal sempre es mes acollidor per aquestes coses.
Aquesta nit s'ha fet el sopar dels de els conseller de districtes de Terrassa. Això dels districtes es una divisió política territorial, un per cada districte. Jo estic al districte 4 i soc el Coordinador i secretari del Consell, a més de tècnic de participació ciutadana, es el meu treball. Ara el sopar de Nadal es fa de conjunt, té el mèrit de acostar a tothom i per tant possibilitar el coneixement dels altres, també hi son presents l’alcalde de Terrassa i els portaveus dels grups municipals. Abans els sopar es feien només amb la gent de cada districte, era més personal e intimista. Tot té dues cares.
El sopar al restaurant l’Imperial ha estat, al meu entendre bé, però una mica menys lluït que al 2005 a la Bòvila, amb un plat menys. De qualsevol manera, d’important es el reconeixent de la tasca que les entitats realitzen a la llar de l’any, participant a la presa de decisions que afecten al municipi, mitjançant la participació ciutadana. Certament la seva aportació va més enllà de la seva percepció.
A l'ajuntament de Viladecavalls, li queda molt per endavant, amb el tema de la participació i el paper de les entitats, però també aquestes s’han de plantejar assumir els rols que la ciutadania reclama a tots, participació, reivindicació i serveis, entre altres coses.