viernes, 31 de julio de 2009

L'Ajuntament de Viladecavalls, davant l’exigència pública dels regidors independents socialistes condemna els atemptats de Burgos i Mallorca


A primeres hores d’aquest mati, la web municipal de Viladecavalls, recullia una nota que textualment diu:
“El Consistori de Viladecavalls condemna rotundament els atemptats ocorreguts abans d'ahir i ahir a Burgos i a la localitat de Calvià (Mallorca). Per aquest motiu, us informem que avui divendres 31 de juliol a les 12h. hi ha prevista una concentració silenciosa davant de l'Ajuntament per mostrar plegats el rebuig envers les accions terroristes”.

La noticia de la concentració ha segut tramesa via email a tots els regidors del Consistori, i els treballadors de l’Ajuntament i literalment diu:
"Benvolguts companys,
Us informem que avui, a les 12h. del migdia, hi ha prevista una concentració silenciosa a davant de l’Ajuntament per tal de condemnar els dos atemptats ocorreguts en les darreres hores a Burgos i a Mallorca.
Us esperem a tots els que tingueu disponibilitat per rebutjar plegats aquestes mostres de terrorisme”

La agrupació socialista independent de Viladecavalls n’havia condemnat els atentats, i amb una crida pública va exigir al govern municipal un pronunciament de condemna
La crida dels regidors de l’agrupació socialista independent de Viladecavalls, ahir mateix, feia critica del silenci de la nova alcaldessa, davant els atentats d’ETA, i sembla ser que ha tingut resultats davant el comunicat de l’Ajuntament.