sábado, 13 de diciembre de 2008

Viladecavalls va inaugurar el divendres el pessebre i l'enllumenat nadalenc


Viladecavalls va inaugurar el divendres el pessebre i l'enllumenat nadalenc, però no als carrers del poble; només als carrer que l’equip de govern ha triat: Viladecavalls Centre, als voltants del carrer central de Can Trias i detalls ficats a llocs determinats com la biblioteca, etc; l'acte oficial es va realitzar a la Plaça de la Vila on es va repartir xocolata calent i neules.
Enguany el pessebre està protagonitzat pels alumnes de les llars d'infants municipals Barromina i Can Trias, que aquest 2008 celebren el seu vint-i-cinquè aniversari.
Com es habitual l’acte no va ser notificat als regidors de la Corporació dels partits a l’oposició, ni van ser convidats; els regidors socialistes van manifestar la seva queixa per aquesta manera de fer, impròpia de la democràcia municipal, ja que l’acte era de caràcter institucional.
Es un fet que el govern municipal de CIU+PVA es van apropiant de mesures que no proposaven al seu programa, i si al del PSC, com l’ampliació i els canvis al enllumenat de Nadal; s’ha de dir que s’han realitzat petit canvis que milloren apreciablement els anys anteriors. S’hauria de anar amb aquet sentit de millora; pels socialistes que s’apliquin les mesures del seu programa es un reconeixement a la seva tasca.