viernes, 15 de febrero de 2008

Una idea de Catalunya

Et fem arribar aquest correu per convidar-te al acte públic que farem aquest divendres, dia 15 de febrer, a les 7 de la tarda, a la Casa del LLibre, Passeig de Gracia n. 62, de Barcelona.
Durant l'acte, presentarem el llibre "Una idea de Catalunya", editat per Pagès Editors. Aquest llibre és el primer d'una nova col.lecció que neix en el marc dels treballs de la Convenció pel Futur.
La intenció del llibre és aportar una visió plural, des de l'esquerra, al debat sobre el catalanisme. Inclou un treball de Jordi Font i les aportacions de Josep Maria Álvarez, Xavier Arbós, Maria Badia, Jaume Bellmunt, Josep Vicent Boira, Pia Bosch, Albert Branchadell, Miquel Caminal, Antoni Castells, Antoni Comín, Lluís Maria de Puig, Joan Fuster Sobrepere, Manuel Gómez-Acosta, Miquel Iceta, José-Luis López Bulla, Ernest Maragall, Enric Marín, Josep Lluís Martín, Ferran Mascarell, Isidre Molas, Raimon Obiols, Ferran Requejo, Jordi Sánchez i Lídia Santos.
Ens agradaria comptar amb la teva assistència. Caldria confirmació, si és el cas, a través del correu electrònic info@convenciopelfutur.org.
Ben cordialment. Convenció pel Futur.