viernes, 24 de noviembre de 2006

Concentració unitària dels trebajadors de Correus de Viladecavalls

La UGT de Catalunya ha convocat els treballadors i les treballadors de Correus a Viladecavalls (Vallès Occidental) a concentrar-se de 9.30 a les 10.00 hores, davant l’oficina de Correus de Viladecavalls, al Carrer Nou.
La concentració la qual he assistit, es degut a les pèssimes condicions de seguretat i de salut laboral en què han de desenvolupar la seva feina els treballadors, (espai físic molt limitat, de manera que no es compleix la Llei de Prevenció de Riscos Laborals).
A més, l’acumulació de cartes i paquets que s’està produint pel sistema organitzatiu i de contractació de personal implantat per la direcció de Correus, està generant un greu problema de sobrecàrrega de feina per als tres carters. Actualment es calcula que a l’oficina de Correus de Viladecavalls hi ha una acumulació d’uns 6.000 objectes postals sense repartir.
Des de el Grup municipal del PSC varem promoure juntament amb IC-EA varies mocions i propostes de resolució, aprovades per unanimitat del Consistori, per denunciar judicialment Correus pels perjudicis que està ocasionant en el seu servei a la ciutadania. Curiosament l’alcalde Sebastià Homs, que sembla que no es preocupi gaire pel tema, es qüestionat per la Direcció de Correus, ja que davant de les queixes emeses al Diari, la direcció d’aquet servei diu que l’alcalde es va mostrar satisfet per la situació, amb reunió celebrada fa un parell de dies, a l'Ajuntament. ¿Qui diu la veritat?.